fbpx

Industrii

Industria alimentara


Industria alimentara cuprinde o varietate de ramuri concentrate pe productia de alimente, finite sau semi-fabricate, cum sunt produsele zaharoase, uleiurile, lactatele, produsele din carne, produsele de panificatie, fructe si legume.

Pentru a evita problemele de neadmis intalnite in procesul de productie, dar si in cel de distributie, probleme precum ambalarea neconforma, contaminarea alimentelor, sau greutatea care nu corespunde indicatiilor de pe ambalaje, sunt prioritare calitatea, metodele si tehnologiile de fabricare adecvate. Calitatea produselor alimentare si eficienta procesului de fabricare depinde de materiile prime utilizate, fie in productie, fie dupa procesul de productie.

Sistemele dedicate industriei alimentare sunt automate sau semiautomate. Acestea marcheaza, cantaresc, dozeaza, inspecteaza, ambaleaza sau transporta si, nu in ultimul rand, cresc productivitatea si reduc costurile.

Procedeul de congelare creeaza cristale de gheata si, cu cat exista mai multa apa, cu atat vor fi mai multe cristale de gheata. Acestea pot dauna continutului alimentelor precum: inghetata, fructele si legumele, carnea, pestele sau produsele pre-gatite.

Marcarea ambalajelor produselor congelate solicita mai multa atentie. Numarul lotului, ingredientele, logo-urile, codurile de bare sau codurile 2D trebuie marcate cu solutii de calitate inalta, pentru mediile exigente si in conformitate cu cerintele specifice.

Utilizarea solutiilor de marcare, cantarire, dozare, inspectare, ambalare, transport si a software-ului nostru, minimizeaza riscurile de eroare ale operatorilor si asigura flexibilitatea si eficienta necesara in piata produselor alimentare congelate.

Industria produselor lactate cuprinde alimente precum: untul, branza, smantana, laptele sau iaurtul. Este unul din sectoarele prioritare, datorita importantei sale in alimentatie. Prelucrarea lactatelor tine de prelucrarea termica a laptelui, a produselor auxiliare si a produselor finite din lapte. De aceea, industria lactatelor face progrese mari.

Solutiile dedicate acestei industrii sunt robuste si in conformitate cu cerintele specifice domeniului.

Fructele au valori nutritive, calitati gustative si grade diferite de asimilare de catre organismul uman. Sunt recomandate in alimentatie atat in stare proaspata, cat si conservata. Aceste alimente sunt importante surse de glucide, vitamine si saruri minerale, cu rol benefic pentru organism.

Continutul de vitamine din legume si fructe este influentat in timpul pastrarii de actiunea oxigenului, de temperatura etc. Din acest motiv, procesele de ambalare (fie ca este vorba de hartie, carton, hartie laminata, film de plastic), cantarire sau dozare joaca un rol extrem de important.

Industria panificatiei si produselor fainoase furnizeaza organismului uman o parte insemnata de substante necesare activitatii vitale, mentinerii starii de sanatate si conservarii capacitatii de munca. Astfel, ocupa un loc important in cadrul productiei bunurilor alimentare.

 

Exista multe solutii aplicabile in industria panificatiei, precum solutii complete de marcare si etichetare, solutii de cantarire si inspectie, solutii de ambalare, sau sisteme automatizate pentru transport.

Diversitatea din industria dulciurilor necesita sisteme eficiente si flexibile de productie, in care pasi multipli trebuie efectuati de catre un singur echipament, sau loturi mici si mijlocii sa poata fi produse cat mai economic.

Solutii modulare de ambalare, de dozare, de cantarire, sau de umplere, special proiectate cu optiuni variate pentru diferite aplicatii, pentru a obtine niveluri mai ridicate de performanta si pentru a usura operarea.

 

Solutii personalizate care va pot ajuta  sa obtineti un avantaj pe piata, prin cresterea eficientei si performantei de productie, reducerea muncii manuale si a manipularii si obtinerea unui profit mai mare la investitie. Aplicatii speciale pentru alimente precum snacks-urile, salatele, pestele etc.

Solutii complete si un singur furnizor –  inspectia produselor ofera siguranta alimentara si controlul calitatii, manipularea paletilor si a cutiilor, incarcarea paletilor si etichetarea paletilor maresc eficienta si asigura un flux optim al produselor.


industria bauturilor

Industria bauturilor


Industria bauturilor este una din cele mai importante industrii, in care fiecare producator doreste sa isi eficientizeze procesul de productie, sa reduca cheltuielile si, in acelasi timp, sa obtina produse calitative pentru a satisface in intregime solicitarile pietei.

Marcarea, etichetarea si identificarea; ambalarea primara in recipienti din sticla, PET sau metal, saci din hartie, polipropilena si polietilena; ambalarea secundara in cutii din carton, folii baxare, recipienti metalici; ambalarea la finalul liniei cu echipamente automate de infoliere, stretch hood, folie stretch sau de termo-contractie; inspectia de calitate a produselor; transportul, manipularea si gestionarea bunurilor pe tot circuitul logistic; securizarea produselor cu echipamente automate de legare cu banda metalica, PET si PP; sunt cateva din solutiile Imark Sistem.

industria tutunului

Industria tutunului


In industria tutunului, ambalarea este metoda prin care se asigura, cu ajutorul ambalajului, protectia temporara a produsului in timpul manipularii, transportului, depozitarii, vanzarii, contribuind la inlesnirea acestora, pana la consumare sau pana la expirarea termenului de garantie.

Procesele de transport, manipulare, depozitare apar in cadrul circuitului economic ce urmeaza producerii marfii, in drumul ei catre beneficiar sau consumator. Pe acest circuit pot aparea o serie de probleme legate de mentinerea calitatii produsului. Astfel, solutiile de marcare, etichetare, ambalare, manipulare si transport ofera fiabilitate, calitate si performanta inalta.


Industria Bauturilor

industria bauturilor

Industria bauturilor


Industria bauturilor este una din cele mai importante industrii, in care fiecare producator doreste sa isi eficientizeze procesul de productie, sa reduca cheltuielile, dar sa obtina produse calitative pentru a satisface in intregime solicitarile pietei.

Marcarea, etichetarea si identificarea; ambalarea primara in recipienti din sticla, PET si metal, saci din hartie, polipropilena si polietilena, ambalarea secundara in cutii din carton, folii baxare, recipienti metalici prin utlizarea robotilor sau echipamentelor de paletizare, ambalarea la finalul de linie cu echipamente automate de infoliere, stretch hood,  folie stretch sau de termo-contractie; inspectia de calitate a produselor; transportul, manipulare si gestionarea  bunurilor pe circuitul logistic; securizare cu echipmente automate de legare cu banda metalica, PET si PP;  sunt cateva din solutiile Imark Sistem


Industria tutunului

industria tutunului

Industria tutunului


In industria tutunului operatia de ambalare este un procedeu sau o metoda prin care se asigura, cu ajutorul ambalajului, protectia temporara a produsului in timpul manipularii, transportului, depozitarii, vanzarii, contribuind la inlesnirea acestora, pana la consumare sau pana la expirarea termenului de garantie.

Functia de transport, manipulare – depozitare – se manifesta in cadrul circuitului economic ce urmeaza producerii marfii, in drumul ei catre beneficiar sau consumator. Pe acest circuit apar o serie de probleme legate de mentinerea calitatii produsului. Din acest punct de vedere, cerintele ambalajului sunt adaptarea ambalajului la normele si mijloacele de transport;optimizarea raportului volum / masa (greutate); de exemplu, ambalajele cu volum standard beneficiaza de un pret mai avantajos fata de ambalajele cu volume nestandardizate sau agabaritice (foarte mari), respectiv ambalajele cu mase proprii mai mici beneficiaza de taxe de transport mai mici; posibilitatea adaptarii dimensiunilor ambalajelor la mijloacele de transport (ambalaje pliabile, sau cu volume variabile).


Industria Retail

Industria de retail


In aceasta industrie, bunurile circula cu o viteza incredibila, milioane de produse, din mii de categorii, sunt cumparate din nenumarate locatii, fiecare la sute de kilometrii distanta unele de altele. Ritmul alert de consum trebuie sustinut de ritmul de aprovizionare si de gestionare a bunurilor. Industria de retail trebuie sa se adapteze si celor mai noi provocari generate de o piata mereu in schimbare: modificarea obiceiurilor de consum, produse si servicii noi etc.

Solutiile Imark Sistem permit optimizarea fluxurilor de lucru pe toate segmentele specifice din retail, sunt un mecanism functional in spatele raftului, atat pentru produse alimentare, cat si non-alimentare, asigura sustenabilitatea produselor etc. Solutiile software pentru retail aduc informatii in timp real, ajutandu-va sa luati deciziile importante mai repede, iar automatizarea economiseste timp valoros.

Alte echipamente specializate, destinate zonei de retail, incepand cu imprimantele termice, terminalele mobile, scannere si altele, solutii  dedicate intregului proces pana la suport si servicii post-implementare.

Transport-Aerian-si-Terestru

Transport si logistica


In domeniul transporturilor si logisticii, ce sunt intr-o continua miscare si dezvoltare, nu este vorba doar de calitate, ci si de  promptitudine. Astfel, raspundem pozitiv si provocarilor majore din aceasta zona, prin solutii individuale si consultanta, va ajutam sa identificati si sa consolidati punctele forte pentru a putea gestiona cu succes noile provocari din piata.

Solutiile Imark Sistem destinate transporturilor si logisticii simplifica procesele,  sunt usor de implementat si permit eliminarea in primul rand a timpiilor ineficienti din activitate. Solutiile Imark Sistem ajuta la imbunatatirea serviciilor si la cresterea profitabilitatii companiei, oferind in acelasi timp modalitati optime si valoare adaugata.


Industria Retail

Industria Retail

Industria de retail


In aceasta industrie bunurile circula cu o viteza incredibila, milioane de produse din mii de categorii sunt cumparate din nenumarate locatii, fiecare la sute de kilometrii distanta unele de altele. Ritmul alert de consum trebuie sustinut de ritmul de aprovizionare si de gestionare a bunurilor. Industria de retail trebuie sa se adapteze si celor mai noi provocari generate de o piata mereu in schimbare: modificarea obiceiurilor de consum, produse si servicii noi, etc.

Solutiile Imark Sistem permit sa optimizati fluxurile de lucru pe toate segmentele specifice din retail, sunt un mecanism functional in spatele raftului atat pentru produse alimentare cat si non-alimentare, asigurara sustenabilitatea produselor, etc. Solutiile software pentru retail aduc informatii in timp real, ajutandu-va sa luati deciziile importante mai repede, iar automatizarea economiseste timp valoros.

Alte echipamente specializate destinate zonei de retail incepând cu imprimantele termice, terminalele mobile, scannere si altele, solutii  dedicate intregului proces pana la suport si servicii post-implementare.


Industria Transportului si Logistica

Transport-Aerian-si-Terestru

Transport si logistica


In domeniul transporturilor si logisticii, ce sunt intr-o continua miscare si dezvoltare, nu este vorba doar de calitate ci si de  promptitudine, astfel raspundem pozitiv si celor mai majore provocari din aceasta zona, prin solutii individuale si consultanta, va ajutam sa identificati si sa consolidati punctele forte pentru a putea gestiona cu succes noile provocari din piata.

Solutiile Imark Sitem destinate transporturilor si logisticii, simplifica procesele,  sunt usor implementat si permit eliminarea in primul rand a timpiilor ineficienti din activitate. Solutiile Imark Sitem ajuta la imbunatatirea serviciilor si cresterea profitabilitatii companiei, oferind in acelasi timp modalitati optime si valoare adaugata.


industrai farmaceutica

Industria medicala si farmaceutica


Solutii care indeplinesc cerintele stricte din industria medicala si farmaceutica.

Solutii de codificare, numere de lot, logo-uri, coduri de bare si coduri 2D, pe multe tipuri de ambalaje (flexibile, din plastic rigid, din hartie sau sticla). Marcaje rezistente la apa si alcool, rezistente pe ambalaje PE, fara niciun tratament prealabil, marcaje care nu migreaza, marcaje direct pe tablete la viteza mare.

Solutii de inspectie foarte performante, care ofera o capacitate superioara de detectare a contaminantilor magnetici, nemagnetici, o rata de transfer foarte mare si o adaptabilitate extrem de ridicata pentru orice produs care trebuie inspectat.

Industria de electrice si electronice

Industria de electrice si electronice


Solutii de marcare si etichetare de calitate, rezistente la alcool si la temperaturi inalte, pentru componente electrice si electronice, becuri, tuburi, CD-uri si DVD- uri, cartele telefonice etc. Logo-uri si alte mesaje se pot imprima pe diferite substraturi din material plastic, ceramica, metal, materiale laminate sau placi cu circuite.

Solutii pentru captura automata a datelor (Automatic Data Capture) ce ofera o linie completa de cititoare de coduri de bare dedicate.

Solutii care asigura controlul calitatii produsului pana la cel mai mic detaliu, atat de necesar in aceasta industrie.


Industria Farmaceutic si Medical

industrai farmaceutica

Farmaceutic si medical


Abilitatea de a printa o mare cantitate de informatie pe o suprafata mica, gratie flexibilitatii capului bi-jet, codurile ECC 200 Datamatrix conform standardelor EAN-UCC(GS1) Contrastul si calitatea rezolutiei fac fata fara probleme cititoarelor conventionale 2D. Pana la 8 linii de text cu un cap de printare, cu fonturi speciale rotunjite. Compatibil cu toate materialele cu suprafata neteda si culoare deschisa.

Industria Electrice si Electronice

Industria de electrice si electronice

Electrice si electronice


In Industria de electrice si electronice cerintele sunt foarte stricte,  curatenia liniei de productie este importanta, chiar esentiala in domeniul electronicelor,  miniaturizarea componentelor electronice necesita marcari extrem de mici, masuratori dificile si complexe  si multe altele

trasabilitate marcare automotive

Industria automotive


Marcarea directa a pieselor ofera o trasabilitate la nivel de componente care faciliteaza automatizarea mediilor de productie, gestionarea stocurilor, controlul lotului, controlul calitatii, gasirea defectelor si erorilor. Sistemele de marcare si vision sunt solutii complete pentru trasabilitatea componentelor auto, pieselor pentru motoare, articolelor din plastic de interior, sistemelor de evacuare, ramelor de otel, pieselor pentru cutiile de viteze sau anvelopelor.

AUTO

trasabilitate marcare automotive

Automotive


Marcarea directa a pieselor ofera o trasabilitate la nivel de componente care faciliteaza automatizarea mediilor de productie, gestionarea stocurilor, controlul lotului, controlul calitatii, gasirea defectelor si erorilor. Sistemele de marcare si vision sunt solutii complete pentru trasabilitatea componentelor auto, pieselor pentru motoare, articolelor din plastic de interior, sistemelor de evacuare, ramelor de otel, pieselor pentru cutiile de viteze sau anvelopelor.

Suntem aici pentru a va sprijini

Sunati-ne la  021 255 71 74

Va multumim pentru mesaj.
Va vom contacta in cel mai scurt timp.

* Campuri obligatorii
Mesajul trimis este criptat