fbpx

Parteneri

Colaborarea cu partenerii potriviti este cheia succesului!


Odata cu tendinta de crestere a numarului de solutii tehnice dedicate diferitelor tipuri de industrii, proiectele de astazi devin din ce in ce in ce mai complexe. In acest mediu, aflat intr-o continua schimbare si evolutie, colaborarea cu partenerii potriviti este cheia succesului. Increderea in parteneriate solide este, de asemenea, mai importanta decat oricand.

Prin intermediul partenerilor nostri, companii de notorietate la nivel global si provideri de tehnologie de varf, cu toate competentele si cunostintele necesare, va oferim acces la solutii profesionale din industrie. Putem sustine dezvoltarea proiectului dumneavoastra de la inceput si pana la predarea finala. In plus, odata ce proiectul este complet, veti beneficia atat de mentenanta, cat si de suport profesionist.

Colaborarea cu partenerii potriviti este cheia succesului!


Odata cu tendinta de crestere a numarului de solutii tehnice dedicate diferitelor tipuri de industrii, proiectele de astazi devin din ce in ce in ce mai complexe. In acest mediu, aflat intr-o continua schimbare si evolutie, colaborarea cu partenerii potriviti este cheia succesului. Increderea in parteneriate solide este, de asemenea, mai importanta decat oricand.

Prin intermediul partenerilor nostri, companii de notorietate la nivel global si provideri de tehnologie de varf, cu toate competentele si cunostintele necesare, va oferim acces la solutii profesionale din industrie. Putem sustine dezvoltarea proiectului dumneavoastra de la inceput si pana la predarea finala. In plus, odata ce proiectul este complet, veti beneficia atat de mentenanta, cat si de suport profesionist.

Markem - Imaje

Infiintata in 1982, in Bourg-les-Valence, Franta, Imaje este liderul mondial in furnizarea de solutii de marcare si codificare pentru industrie. Imaje a fuzionat cu compania americana Markem, lider mondial in sisteme de etichetare si marcare industriala pentru fluxuri de productie. Acum, Markem-Imaje are in prezent peste 1 730 de angajati in intreaga lume, peste 32 de reprezentante si peste 60 de distribuitori, fiind prezenta in peste 120 de tari. Cerintele clientilor sunt sustinute de 3 centre de cercetare si dezvoltare, 5 fabrici de productie si 6 centre de reparare a echipamentelor, localizate pe tot globul. In cadrul parteneriatului cu Markem-Imaje, am dezvoltat solutii de marcare pentru clientii nostri, in cele mai diverse domenii de activitate: industria alimentara, industria de bauturi, industria produselor cosmetice, industria produselor farmaceutice, industria de fire, cabluri, laminate, industria de produse electrice si electronice etc.

IMA Ilapack

Companie cu experienta de peste 50 de ani in domeniul ambalarii (flowpack, ambalare verticala, ambalare in MAP, linii complet automatizate) si acoperire in mai mult de 50 de tari din lume, IMA-Ilapack este una dintre companiile de referinta pe piata solutiilor de ambalare.

Wipotec

wipotec

WIPOTEC este un partener inovator, de incredere, pentru solutii de cantarire si inspectie performante, orientate catre nevoile clientului. Fiind o filiala 100% a Wipotec, una dintre cele mai importante companii din lume pentru tehnologia de cantarire dinamica si controlul produselor cu 30 de ani de experienta pe piata, WIPOTEC ofera o calitate exceptionala a productiei „Made in Germany”, flexibilitate si competenta in domeniu.

Ceia

CEIA este o companie specializata in crearea si producerea de echipamente de detectie a metalelor si de inspectie electromagnetica. Solutiile tehnice unice propuse de cei de la CEIA permit producerea de echipamente puternice si de dimensiuni reduse, extrem de eficiente din punct de vedere al consumului de energie si al fiabilitatii. Echipamentele CEIA detecteaza precis contaminantii metalici ce pot fi accidental prezenti in produse industriale, avand imunitate la interferentele cu ambalajul acestora. Totul se face la viteze mari si in conformitate cu cele mai stricte standarde de control al calitatii.

Atlanta Stretch

Atlanta Stretch Spa este specializata in productia de echipamente de infoliat paleti automate si semiautomate. Experienta de peste treizeci de ani le-a permis celor de la Atlanta Stretch sa produca o gama completa de echipamente de ambalat in folie stretch, de la modelul cu platforma rotativa MYTHO-A, modelul cu brat rotativ REVOLUTION, pana la modelul cu inel rotativ OMEGA. Echipamentele sunt robuste si eficiente, pentru a satisface nevoile fiecarei industrii si sunt fabricate pentru a va ajuta sa va protejati produsele depozitate pe paleti.

Dini Argeo

Dini Argeo este o companie specializata in productia de sisteme de cantarire ce ofera solutii in domenii variate, de la sisteme mobile de cantarire, la cantare pentru uz comercial sau industrial. Acestea includ o gama larga de componente electronice, solutii si software, pentru automatizari industriale si sisteme de integrare. Dini Argeo are peste 100 de ani de experiena in domeniul de cantarire, dozare, oferind astfel echipamente cu tehnologie de ultima ora, care garanteaza cele mai inalte niveluri de precizie si mentinerea standardelor.

Smipack

Infiintata in 1997, Smipack SpA este filiala companiei specializata in fabricarea si comercializarea de: echipamente de infoliere cu folie termocontractibila manuale, semiautomate sau automate, bare de sigilare, tunele de sigilare etc. Echipamentele Smipack sunt potrivite in ambalarea specifica mai multor segmente de piata: alimente (produse de panificatie, patiserie, pizza, fructe si legume etc), produse nealimentare (produse electronice, mecanice, ale industriei IT, detergenti, parfumuri, produse farmaceutice etc) si nu numai. Continua investitie in cercetare si dezvoltare, fiabilitatea componentelor, flexibilitatea si suportul tehnic sunt factori cheie ce caracterizeaza echipamentele Smipack.

Sic Marking

sic marking

Sic Marking are o experienta de 20 de ani si este lider international in solutiile de marcare permanenta si de trasabilitate completa in zonele industriale. SIC Marking proiecteza solutii ce folosesc tehnologiile dot peen, scribing si laser, pentru o gama larga de materiale, precum otelul, aliajele, otelul inoxidabil, titanul, aluminiul si materialele plastice.

Atis

Datorita experientei acumulate in mai mult de 30 de ani de activitate, compania Atis Srl este recunoscuta la nivel mondial pentru crearea si producerea de manipulatoare industriale pneumatice de calitate foarte buna si care respecta normele tehnice de siguranta. Inovative si precise, manipulatoarele marca Atis realizeaza miscari foarte apropiate de cele naturale, utilizatorii putand alege cea mai potrivita miscare pentru aplicatia specifica fiecaruia, operatie care se desfasoara in totala siguranta. Folosirea manipulatoarelor Atis are ca rezultate manevrarea usoara a greutatilor, cresterea productivitatii si evitarea deteriorarii produselor.

Hovmand

Specializata pe producerea de lifturi industriale de inalta calitate, compania Hovmand se lauda cu o experienta de peste 45 de ani in domeniu. Echipamentele functioneaza cu baterii (pentru a oferi utilizatorului libertatea absoluta de miscare) si sunt produse din aluminiu sau otel inoxidabil, acoperind astfel si cerintele stricte aplicabile in industria alimentara, a cosmeticelor sau cea farmaceutica. Cu ajutorul acestor lifturi, companiile isi optimizeaza fluxurile de productie, realizand procese mai eficiente si reducand gradul de incarcare pe personal. Fiabile si cu design minimalist, lifturile pe care le propunem va vor imbunatati productivitatea, indiferent de domeniul de activitate in care activati.

Messersi

Messersi este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata ambalarii, ce produce banda PP, PET si Green Tech, impreuna cu o gama completa de echipamente automate si semiautomate de: legat cu banda, infoliat, ambalare in folie shrink, dar si linii complete de ambalare. Compania opereaza in mai mult de 60 de tari, oferind solutii “la cheie” pentru industria de ambalare, echipamente fiabile si inovative, ce incorporeaza tehnologie de ultima generatie si devenind astfel o referinta in domeniul sau de activitate.

Reepack

Reepack este o companie care activeaza din anul 1997 in productia unor game largi de masini de ambalat, de la cele manuale, semiautomate, pana la cele complet automate. Echipamentele Reepack sunt capabile sa satisfaca nevoile clientilor legate de diferite aplicatii de ambalare in industria alimentara cu solutii inovatoare, datorita atat variatelor tehnologii folosite, cat si designului revolutionar. Cu mai mult de 20 de ani de experienta in domeniu, Reepack produce o gama extinsa de echipamente de ambalat in vid, in tavite (preformate sau termoformate) sau in flux.

Notrax

Superior Manufacturing Group este unul din cei mai mari producatori din lume de covoare industriale. Infiintata in 1948, ca o mica afacere de familie, compania opereaza astazi la nivel global, oferind pietei produse de calitate superioara, destinate utilizarii in cele mai variate domenii de activitate: industrie, comert, alimentar, casnic etc. Covoarele industriale marca Notrax sunt produse inovative, fabricate din materiale de foarte buna calitate, care indeplinesc criterii specifice legate de durabilitate, comfort sau siguranta.

Markal

Markal este de peste 80 de ani lider mondial in fabricarea markerelor pentru realizarea de marcaje industriale. Compania produce markere industriale de inalta performanta, dedicate folosirii intr-o varietate mare de industrii: automotive, constructii navale, sudura, confectii metalice, constructii, prelucrarea lemnului si nu nmai. Portofoliul companiei cuprinde produse din cele mai diverse: markere industriale cu vopsea solida, lichida, permanenta sau temporara, pentru marcarea unei game foarte largi de tipuri de suprafete, dar si echipamente pentru gravare sau indicatoare de temperatura.

Sanovo Staalkat

Staalkat ofera o gama larga de sisteme de sortare oua care satisfac in totalitate chiar si cele mai stricte reglementari in vigoare din domeniu. In industria procesarii oualor, Sanovo si-a castigat reputatia unui producator de inalta calitate si performanta, ce ofera solutii fiabile, ce incorporeaza tehnologie de varf. Solutiile pe care le propunem acopera o gama completa de masini si echipamente pentru sortarea si procesarea oualor si au fost create sa faciliteze lucrul in halele de productie, avand in acelasi timp un grad inalt de flexibilitate si o eficienta deosebita. Echipamentele de sortare si ambalare oua Sanovo Staalkat sunt construite din inox si sunt adaptate nevoilor fermelor care doresc sa aiba propria unitate de sortare si ambalare.

Soco System

Soco System este un grup international de companii cu sediul in Danemarca, avand operatiuni atat in toata Europa, cat si in intreaga lume. Soco System a fost infiintat in 1961, pornind de la un concept care l-a facut sa devina unul din liderii mondiali in dezvoltarea si producerea de masini de ambalat si echipamente de manipulare, ambalare si transport. Grupul are atat reprezentante in Regatul Unit, Finlanda, Franta, Germania, Spania, Suedia, Statele Unite si Ungaria, cat si agenti si distribuitori in cea mai mare parte a lumii.

Viking Masek

Compania Viking Masek are peste 40 de ani de activitate si experienta in industria ambalarii si peste 160 de angajati cu inalta calificare. Este parte integranta a celui mai important grup de firme din Cehia. Portofoliul de solutii Viking Masek contine atat echipamente de ambalat in pungi (dozare, formare, umplere si sigilare punga) sau in cutii de carton, cat si linii complexe de ambalare, customizate, ce pot fi produse urmarind specificatiile clientului. Varietatea de tipuri de pungi care se pot realiza cu ajutorul acestor echipamente este, practic, aproape infinita: stick-uri, pliculete, doypack, flat bottom, brick pack, zip, finger grip etc.

Zebra

Ca pionier in domeniul sau de activitate, compania Zebra a fost fondata in 1969 si are peste 4200 de patente, 115 reprezentante in 50 de tari si parteneri in 100 de tari. Compania propune pietei romanesti produse de calitate din domeniul Auto ID – imprimante pentru coduri de bare, computere mobile, echipamente pentru captura de imagine sau pentru localizare sau platforme de date. Produsele se pliaza fara probleme cerintelor specifice unei vaste varietati de domenii de activitate: retail, sanatate, transporturi, logistica, productie etc.

Comarme

COMARME este unul dintre cei mai mari producatori de solutii de sigilare cutii automate sau semiautomate. Echipamentele Comarme sunt perfecte pentru inchiderea cutiilor de diferite dimensiuni cu banda adeziva, asocierea perfecta intre un pret competititv, cu o foarte buna performanta si eficienta. Acestea utilizeaza un sistem automat de inchis cutii tip “UNIFORM”.