Procesare

Slide 2
SOLUTII COMPLETE PENTRU PROCESAREA CARNII
Slide 2
SOLUTII PROCESARE OUA
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Solutii de procesare (carne, oua, legume etc)


Solutiile care eficientizeaza procesele specifice pentru oua (ambalare, paletizare, separare albus, pudra de oua etc.), carne si legume (tocare, mixare, feliere, taiere etc). Solutii profesionale concepute pentru industria alimentara, respectand standardele de igiena.

Sisteme sortare si procesare oua

Beneficii sisteme sortare si procesare oua:

  • Sistemele  de sortare si procesare oua au designul simplu si practic pentru a  satisface cerintele unei ferme de sortare sau unei statii de ambalare
  • Echipamentele sunt echipate cu PC , modem, un soft simplu care permite operatorului interventii rapide, fara intreruperea procesului de sortare
  • Cu  design simplu si robust sunt proiecate pentru a reduce timpul de curatare
  • Curatarea se face cu usurinta prin spumare cu detergent si clatire cu apa
  • Fiabilitate si mentenanta redusa

Aplicatii:

  • Sistemele  de paletizare a cofrajelor cu oua
  • Solutii de incarcare a cofrajelor de oua pe banda, mese de acumulare pentru oua, echipamente de umplere a cofrajelor cu oua
  • Echipamente de splalare a oualor, tavitelor si paletilor
  • Solutii de procesare: spargere oua, separare galbenus, procesare oua lichide, pasteurizare, tratare albuselor
  • Solutii de umplere in containere pentru transport sau in ambalaje flexibile din plastic
  • Echipamente pentru obtinerea pudrei de oua
  • Echipamente pentru fierberea, racirea si curatarea oualor

Sisteme sortare si procesare oua

Beneficii sisteme sortare si procesare oua:

  • Sistemele  de sortare si procesare oua au designul simplu si practic pentru a  satisface cerintele unei ferme de sortare sau unei statii de ambalare
  • Echipamentele sunt echipate cu PC , modem, un soft simplu care permite operatorului interventii rapide, fara intreruperea procesului de sortare
  • Cu  design simplu si robust sunt proiecate pentru a reduce timpul de curatare
  • Curatarea se face cu usurinta prin spumare cu detergent si clatire cu apa
  • Fiabilitate si mentenanta redusa

Aplicatii:

  • Sistemele  de paletizare a cofrajelor cu oua
  • Solutii de incarcare a cofrajelor de oua pe banda, mese de acumulare pentru oua, echipamente de umplere a cofrajelor cu oua
  • Echipamente de splalare a oualor, tavitelor si paletilor
  • Solutii de procesare: spargere oua, separare galbenus, procesare oua lichide, pasteurizare, tratare albuselor
  • Solutii de umplere in containere pentru transport sau in ambalaje flexibile din plastic
  • Echipamente pentru obtinerea pudrei de oua
  • Echipamente pentru fierberea, racirea si curatarea oualor

Echipamente/masini de tocat carne

Beneficiile echipamentelor/masinilor de tocat carne:

  • Pentru măcinare, tocare și tăiere de materii prime proaspete și congelate pentru o structură specială.
  • Concepute special pentru tocarea cărnii proaspete și înghețate în companiile de procesare a cărnii. De asemenea, sunt eficiente si pentru alte produse alimentare: carne pasăre, peste, brânză, legume și fructe, precum și pentru companii care produc alimente pentru animale de companie și alimente semipreparate.
  • Sunt echipamente industriale de înaltă tehnologie caracterizate de rezistența, eficiența și versatilitate.
  • Indiferent de marimea companiei dvs, avem solutia potrivita (echipamente de tocat carne cu o productivitate care variaza intre 300 kg/ora si 12.000 kg/ora pentru carne cruda si pana la 4.500 kg/ora carne congelata)

Mixere carne / aluaturi

Beneficiile si aplicatiile mixerelor pentru carne / aluaturi:

  • Imbunatatesc timpii de productie si cresc productivitatea
  • Asigura obtinerea de amestecuri omogene, de calitate
  • Mixerele cu palete sunt concepute pentru amestecarea și standardizarea produselor alimentare, de umplere în companii mici, mijlocii și mari, de prelucrare a cărnii, supermarketuri, produse alimentare semipreparate și pentru copii, prelucrare a peștelui, prelucrare legume și fructe, cofetării. In particular utilizare cea mai frecventa în producția de mezeluri, șuncă, umpluturi de conserve, produse din cârnați, atât in productia industriala, cât și tradiționala.
  • Mixerele tip „Z” basculante, modelele atmosferice, sunt dedicate firmelor de procesare a alimentelor mijlocii și mari. Mixerele sunt ideale pentru amestecarea produselor grele la descărcare, lipicioase, dure, nu foarte hidratate și produse înghețate în firmele de procesare a cărnii și păsărilor, fabricile de KEBAB-DONER, fabricile de alimente semipreparate, precum și pentru amestecarea, baterea pastelelor din faina, turta dulce și aluaturi de cofetărie.
  • Mixere carne construite in totalitate din otel inoxidabil care respecta standarele industriei si permit o curatare usoara

Echipamente umplut membrane

Beneficii echipamente umplut membrane

  • Imbina tehnologia de ultima generatie cu cele mai inalte standarde de calitate
  • Intretinere si igienizare facile
  • Echipamente manuale sau cu actionare hidraulica
  • Ofera configurari simple si precise
  • Ideale pentru industria alimentara, industria carnii, supermarketuri, hipermarketuri si macelarii
  • Va recomandam si gama noastra de echipamente de clipsat membrane.

Feliatoare

Beneficii feliatoare:

  • Echipamente compacte si extrem de usor de folosit
  • Usor de curatat datorita pieselor detasabile
  • Construite complet din aluminiu si otel inoxidabil cu parti cromate speciale
  • Pentru calitatea excelenta de taiere pot fi folosite in restaurante, in retail, catering etc

Echipamente de taiat in bucati

Beneficiile echipamentelor de taiat in bucati

  • Echipamente profesionale de taiat in bucati, automate compacte si versatile, ideale pentru supermarketurile mici si medii
  • Construite complet din otel inoxidabil
  • Aplicatii de taiat cuburi si sticks-uri pentru carne cu sau fara os, carne feliata, carne conservata strips, peste, fructe sau mozzarella

Echipamente de razuit

Beneficiile echipamentelor de razuit

  • Echipamente profesionale de razuit
  • Compacte, rapide si usor de curatat
  • Ideale pentru utilizarea in cantine, supermarketuri si hipermarketuri pentru prelucrarea parmezanului, branzeturilor maturate, painii, fructelor uscate si a biscuitilor

 

 

Echipamente de curatat

Beneficiile echipamentelor de curatare

  • Echipamente profesionale pentru curatarea cartofilor sau midiilor
  • Utilizate in restaurante, catering, supermarketuri, hipermarketuri, depozite sau pescarii
  • Sunt concepute sa functioneze rapid, in doar cateva minute realizeaza operatii care in absenta lor ar necesita ore de munca si mai multi operatori implicati

Suntem aici pentru a va sprijini

Sunati-ne la  021 255 71 74

Va multumim pentru mesaj.
Va vom contacta in cel mai scurt timp.

* Campuri obligatorii
Mesajul trimis este criptat