fbpx

Industria Alimentara & Bauturi

industria alimentara bauturi

Gama larga de sisteme de cantarire, de la sisteme de cântărire mobilă, cântare pentru uz comercial și industrial la solutii de cantarire in flux.

cantarire statica si dinamica

Solutii pentru detectarea de metale si alti contaminanti prezenți accidental în produsele cu niveluri de sensibilitate, imunitate la interferențe și viteze de răspuns care indeplinesc cele mai stricte standarde de control al calității. Ca producător sau retailer, aveți nevoie de un partener puternic care să vă ajute să vă asigurați cea mai bună siguranță alimentară posibilă. Cu o inspecție mai puțin decât perfectă a produsului, riscați corpuri străine în produsele dvs. și potențialele retururi ale produselor alimentare cu pierderi de milioane.

inspectie si detectie industria alimentara

Ambalarea produselor alimentare asigură protecția produselor alimentare și cresterea duratei de valabilitate a produsului, atrăgând astfel un număr mai mare de clienți. Trebuie să ne adaptăm, prin ambalare, la schimbările rapide în stilul de viață al oamenilor și schimbarea preferințelor alimentare ale consumatorilor (preferința crescândă a oamenilor pentru produsele alimentare procesate datorită schimbărilor în dinamica populației din zonele rurale în cele urbane, consumatorii orientandu-se catre specialitati și hrană procesata și creșterea gradului de conștientizare a consumatorilor față de necesitatea ambalajelor alimentare de bună calitate) la noutatile din domeniul materialelor utilizate pentru ambalarea produselor alimentare, a tehnologiilor diferite de ambalare.

solutii ambalare industrii

Cerintele industriei alimentare pentru solutiile de marcare: marcare de înaltă calitate, robustete pentru medii solicitante, conformitate cu cerințele legale, reducerea inventarului de ambalaje și imprimarea codurilor promoționale.

Gama de solutii de marcare pentru industria bauturilor:

marcare industria alimentara bauturi

Imprimante mobile, medii sau industriale.

Solutii de etichetare produs (aplicații față / spate, sus / jos, wraparound); etichetarea ambalaje secundare; etichetarea paleti.

etichetare industria alimentara si bauturi

Solutii de transport si manipulare produse, cutii sau paleti.

transport manipulare industria alimentara

Covoare industriale pentru industria alimentara. Covoare antibacteriene: pentru zona de preparare si de manipulare a alimentelor care este extrem de importanta in ceea ce priveste siguranta alimentara. Covoare anti-oboseala: pentru confortul personalului, anti-alunecare si cu capacitate de drenare, calitate si durabilitate, rezistenta la grasimi/uleiuri.

covoare industriale alimentara

Solutii cu roboti industriali sau roboti colaborativi (coboti) pentru automatizarea proceselor, paletizare/depaletizare, manipulare. Solutii cu roboti autonomi pentru logistica in industrie.

roboti industriali colaborativi autonomi

Ultimele tehnologii de dezvoltare software; soluții personalizate proiectate exact pentru nevoile dvs.; achiziție și transfer de date 100% (integrare dispozitive mobile / fix); integrare echipamentelor de marcare; asistență locală și de la distanță; echipa software dedicată pentru aplicații industriale

software industria alimentara bauturi

Cuțite rezistente, piese de uzură și piese aseptice pentru echipamentele de procesare si de ambalare.

cutite industriale si piese de uzura

Gama larga de consumabile (cerneluri și aditivi, etichete și riboane, folie stretch sau shrink, PP, banda PET, bandă adezivă; carduri de plastic, tavite; sfori și clipsuri; markere industriale; sigilii industriale; adezivi industriali pentru ambalaje)

consumabile industria alimentara

Fie ca vorbim de trasabilitatea in lantul de productie sau de distributie sau de trasabilitate interna (in cadrul unei companii sau fabrici), importanta ei a crescut in ultimii ani, datorita necesitatii de a imbunatati calitatea produselor si datorita creșterii gradului de conștientizare în materie de siguranță al produselor. In plus, in cazul identificarii unei probleme de calitate a unui produs pot fi luate masuri rapide si eficiente.

Ca si concept general trasabilitatea presupune:

  • marcarea si etichetarea materiei prime, a componentelor si a produselor, prin tehnologii specifice
  • citirea etichetelor cu ajutorul diferitelor tehnologii de cititoare
  • software: colectare informatii, agregare, raportare
trasabilitatea in industria alimentara bauturi

Integrare solutii in linia existenta sau in linia noua atat din punct de vedere mecanic cat si software.

integrare solutii industrii

Automatizarea proceselor de productie pentru o eficienta si productivitate crescuta.
Avem experienta si experiza de 15 ani in implementarea procesele de automatizare, mai mult de 15,000 de solutii implementate cu succes in industrii dintre cele mai diverse.
Personal specializat cu vechime si calificare in domeniu, departament de service si mentenanta care acopera intreaga tara plus filiale in strainatate.

Sistemele de automatizare industrială sunt sisteme utilizate pentru controlul și monitorizarea unui proces, echipament sau dispozitiv intr-un mod computerizat care realizeaza de obicei funcții sau sarcini repetitive. Ele sunt destinate să funcționeze automat pentru a reduce și îmbunătăți munca umană în industrii. Aceste sisteme înlocuiesc sarcinile repetitive și mecanice îndeplinite în principal de personal precum și deciziile pe care le ia acesta în procesul de fabricație, prin utilizarea programelor software și a echipamentelor puternice.

Sistemele de automatizare industrială aduc diverse avantaje organizațiilor: productivitate si calitate crescuta si deci reducerea costurilor, consistenta si flexibilitate in productie, securitate si conditii de munca imbunatatite prin eliminarea sarcinilor repetitive si a operatiilor cu grad de risc efectuate de personal, informatii mai precise prin automatizarea colectarii si prelucrarii datelor cu ajutorul automatizarilor software.

Cauti solutii performante pentru:

CARNE

LACTATE

OUA

PULBERI, CEREALE ETC.

BAUTURI

PANIFICATIE