fbpx

Industria Alimentara & Bauturi

Gama larga de sisteme de cantarire, de la sisteme de cântărire mobilă, cântare pentru uz comercial și industrial la solutii de cantarire in flux.

Solutii pentru detectarea de metale si alti contaminanti prezenți accidental în produsele cu niveluri de sensibilitate, imunitate la interferențe și viteze de răspuns care indeplinesc cele mai stricte standarde de control al calității. Ca producător sau retailer, aveți nevoie de un partener puternic care să vă ajute să vă asigurați cea mai bună siguranță alimentară posibilă. Cu o inspecție mai puțin decât perfectă a produsului, riscați corpuri străine în produsele dvs. și potențialele retururi ale produselor alimentare cu pierderi de milioane.

inspectie si detectie industria alimentara

Ambalarea produselor alimentare asigură protecția produselor alimentare și cresterea duratei de valabilitate a produsului, atrăgând astfel un număr mai mare de clienți. Trebuie să ne adaptăm, prin ambalare, la schimbările rapide în stilul de viață al oamenilor și schimbarea preferințelor alimentare ale consumatorilor (preferința crescândă a oamenilor pentru produsele alimentare procesate datorită schimbărilor în dinamica populației din zonele rurale în cele urbane, consumatorii orientandu-se catre specialitati și hrană procesata și creșterea gradului de conștientizare a consumatorilor față de necesitatea ambalajelor alimentare de bună calitate) la noutatile din domeniul materialelor utilizate pentru ambalarea produselor alimentare, a tehnologiilor diferite de ambalare.

Cerintele industriei alimentare pentru solutiile de marcare: marcare de înaltă calitate, robustete pentru medii solicitante, conformitate cu cerințele legale, reducerea inventarului de ambalaje și imprimarea codurilor promoționale.

Imprimante mobile, medii sau industriale.

Solutii de etichetare produs (aplicații față / spate, sus / jos, wraparound); etichetarea ambalaje secundare; etichetarea paleti.

Solutii de transport si manipulare produse, cutii sau paleti.

Covoare industriale pentru industria alimentara & bauturilor.

Solutii cu roboti industriali sau coboti pentru automatizarea proceselor, paletizare/depaletizare, manipulare.

Ultimele tehnologii de dezvoltare software; soluții personalizate proiectate exact pentru nevoile dvs.; achiziție și transfer de date 100% (integrare dispozitive mobile / fix); integrare echipamentelor de marcare; asistență locală și de la distanță; echipa software dedicată pentru aplicații industriale

Cuțite rezistente, piese de uzură și piese aseptice pentru echipamentele de procesare si de ambalare.

cutite industriale si piese de uzura

Gama larga de consumabile (cerneluri și aditivi, etichete și riboane, folie stretch sau shrink, PP, banda PET, bandă adezivă; carduri de plastic, tavite; sfori și clipsuri; markere industriale; sigilii industriale; adezivi industriali pentru ambalaje)

consumabile industria alimentara

Planificare și managementul producției/ Programe de gestiune a stocurilor/ Soluții complete de gestiune a depozitelor  (WMS)/ Soluții de inventariere

Integrare solutii in linia existenta sau in linia noua atat din punct de vedere tehnic cat si software.

Automatizarea proceselor de productie pentru o eficienta si productivitate crescuta. Avem experienta de 15 ani in procesele de automatizare, mai mult de 15,000 de solutii implementate.

Cauti solutii performante pentru:

CARNE

LACTATE

OUA

PUDRE