Solutii de dozare si inchidere
Descriere:
Solutiile de dozare si inchidere ofera flexibilitate, prin posibilitatea de a doza si inchide o gama larga de recipiente de diferite forme si materiale. Solutiile sunt personalizate pe aplicatia Dumneavoastra oferind astfel optimizarea proceselor de productie.
DOZAREA este potrivita pentru umplerea volumetrica, pneumatica si electronica a produselor pulverulente, dense si semi-dense
INCHIDEREA este adecvata pentru fiecare tip de sigilare: capacele cu insurubare, capacele prin presare, twist off sau pulverizator manual
Aplicatii:
- Se folosesc intr-o varietate de aplicatii de dozare si inchidere de solutii lichide, creme, pulberi, pana la produse agresive
Puncte forte:
- Setarile permit stocarea mai multor parametrii
- Acopera o gama foarte larga de aplicatii respectand reglementarile actuale din industria alimentara si a bauturilor, cosmeticelor, farmaceutica si chimica
- Sunt ideale pentru dozarea volumetrica cu produse dense sau semi-dense
- Sunt echipate cu un sistem care permite un control corect al dozarii si pozitionarii capacului
- Permit reglarea presiunii verticale exercitate de sistemul de inchidere, in functie de aplicatie
Solutii termoformare
Descriere:
Echipamentele de termoformare produc tavite si sigileaza produsul alimentar in interiorul unei tavite. Sunt proiectate din otel inoxidabil, material acceptat si care face fata fara probleme in mediile de lucru specifice industriei alimentare. Echipamentele de termoformare permit accesul foarte usor la fiecare dintre partile ce necesita verificari, ajustari sau reparatii si sunt echipate cu panou de control prietenos pe care utilizatorul poate realiza usor setarile si poate inregistra diferite programe de ambalat. Pentru ca permit programarea, echipamentele sunt extrem de flexibile si versatile, adaptandu-se cu usurinta diferitelor formate de produse.
Echipamentele de termoformare produc tavite si sigileaza produsul alimentar in interiorul unei tavite. Sunt proiectate din otel inoxidabil, material acceptat si care face fata fara probleme in mediile de lucru specifice industriei alimentare. Echipamentele de termoformare permit accesul foarte usor la fiecare dintre partile ce necesita verificari, ajustari sau reparatii si sunt echipate cu panou de control prietenos pe care utilizatorul poate realiza usor setarile si poate inregistra diferite programe de ambalat. Pentru ca permit programarea, echipamentele sunt extrem de flexibile si versatile, adaptandu-se cu usurinta diferitelor formate de produse.
Aplicatii:
- Se folosesc pentru ambalarea produselor alimentare precum: carne, carnati, legume, branza, produse de panificatie si alte produse in pungi, tavi realizate din mai multe materiale
Puncte forte:
- Gama de optionale pentru aceste echipamente este de asemenea vasta, pentru ca acestea sa poata intruni orice cerinta legata de ambalare
- Extrem de flexibile si versatile