In situatia in care detineti o companie care produce vinuri sau bauturi spirtoase, veti stii cu siguranta ca ambalajul produselor dumneavoastra reprezinta un mijloc de promovare excelent, prin care se realizeaza transmiterea fiecarei calitati si valori ale produsului, intr-un mod unic si permanent, direct catre mintea consumatorilor.
Un ambalaj frumos va atrage atentia consumatorului si va putea influenta decizia de cumparare, iar datorita unui design original, inovator si practic, care comunica cu usurinta avantajele produsului, ii poate determina pe potentialii clienti sa opteze pentru pachetele caracterizate de astfel de valori, pachete care mai pot asigura si un nivel ridicat de usurinta a utilizarii, dar mai ales garantarea protectiei produsului.
Pentru a indeplini toate obiectivele stabilite este important sa avem echipamentele necesare unei ambalari rapide si flexibile, precum sunt ambalatoarele cu manson de carton, care ambaleaza o gama larga de recipiente din sticla, aluminiu si plastic, in mai multe configuratii de ambalaj (1×3 ,1 x4, 2×2, 2×3 si 2×4), avand o viteza de productie de pana la 300 de pachete pe minut.
Avantajele echipementelor de ambalare:
Sistemul de ambalare cu ciclu continuu asigura un proces de productie lin.
Se pastreaza integritatea si calitatea produsului.
Etansarea fundului ambalajului cu lipici fierbinte este precisa si de lunga durata.
Ambalajul manerelor din carton este rezistent la socuri si usor de manevrat.
Echipamentele de ambalare cu manson de carton sunt solutia ideala pentru fabricarea de pachete cu un design grafic captivant si cu un impact vizual puternic.