In aceste perioade dificile, constientizam tot mai mult importanta sigurantei consumatorilor si totodata ne dorim sa continuam sa sustinem domeniul horeca, dar si magazinele alimentare.
Asadar, prin implementarea unor solutii eficiente pentru termosigilarea tavitelor, care contin produsele alimentare, dorim sa oferim continuitate activitatii industriilor.
Termosigilarea alimentelor este o metoda de inchidere a tavilor prin aplicarea de presiune si caldura pe o folie de plastic folosind un sigilator manual, semi-automat sau automat, precum cele oferite de IMARK SISTEM. Este, de asemenea un echipament care serveste la izolarea produselor depozitate in recipient de alti agenti externi, cum ar fi bacteriile si microbii.
Un mod simplu si economic de lucru, avand drept principal avantaj cresterea duratei de viata a produsului, deoarece acest procedeu actioneaza ca o bariera sanitara, mentinand calitatea produsului.
Gama noastra de produse cuprinde urmatoarele echipamente:
Multiple avantaje, printre care:
- Placa de teflon ideala pentru orice tip de matrita.
- Ajunge rapid la temperatura selectata.
- Permite lucrul cu diferite tipuri de materiale pentru tavite (PP, PET, aluminiu)
- Control electronic al temperaturii.